Αρχική  |   Προφίλ  |   Συνεργασίες  |   Επικοινωνία    Προφίλ
 


 

Στην οδό Κάρπου εδρεύει ένας μικρός ναός των αναρτήσεων.
Εκεί, ένδεκα χρόνια πριν, ο θ. Σταμάτης δημιούργησε την BUD Racing. Η εταιρεία εμπορεύεται τα προϊόντα των ιταλικών ΟΜΡ και SPARCO καθώς και τις γνωστές αναρτήσεις BILSTEIN.

Τρέχοντας αρκετά χρόνια στα καρτ, αλλά και στο Ενιαίο με Seat Ibiza, κι έχοντας δουλέψει επί σειρά ετών στην επίσημη αντιπροσωπεία της BILSTEIN, συμπληρώνουν αισίως 20 χρόνια στο σέρβις των αναρτήσεων της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η εμπειρία αυτή των ανθρώπων της BUD Racing πιστοποιείται και από τα πολλά αγωνιστικά πληρώματα τα οποία έχουν εμπιστευτεί το στήσιμο των αυτοκινήτων τους στην BUD Racing.

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση αυτή, η εταιρεία ασχολείται και σήμερα με τη ρύθμιση αλλά και την επισκευή αναρτήσεων τόσο αγωνιστικών όσο και δρόμου.

Το σέρβις που γίνεται στις αναρτήσεις μπορεί μέσα από μια σειρά εργασιών να επαναφέρει μια προβληματική ανάρτηση σε σχεδόν καινουργή κατάσταση, στο βαθμό φυσικά που αυτό είναι εφικτό. Παράλληλα, μια πολύ σημαντική δραστηριότητα είναι το customizing των αναρτήσεων.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά, η BUD Racing μπορεί να προσαρμόσει την ανάρτηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, με κόστος το οποίο κρίνεται απολύτως φυσιολογικό και σίγουρα πολύ οικονομικό σε σχέση με αντίστοιχες προτάσεις της αγοράς.

Με τον τρόπο αυτόν ικανοποιούνται οι ανάγκες κάθε οδηγού, όπως αυτές ορίζονται από το στυλ οδήγησης ή τον τρόπο χρήσης, ενώ παράλληλα καλύπτονται και οι απαιτήσεις για αξιοπιστία του προϊόντος αν κρίνουμε από τον ένα χρόνο εγγύηση που παρέχει για τις εργασίες της η BUD Racing.

Απο 9/4/08 η εταιρεία μας ανέλαβε επίσημα το service της εταιρείας Koni με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επισκευή των αναρτήσεων Koni με την τεχνογνωσία της 35ετούς εμπειρίας του αποκλειστικού τεχνικού της.
Τηλ. 2109023330- Κιν. : 6942016867 Fax:2109014430